Simona Halep impresionează la Australian Open: „I-aş acorda o notă aproape de 10”

Simona Halep impresionează la Australian Open: „I-aş acorda o notă aproape de 10”

Simona Halep, a doua cea mai bună jucătoare din lume FOTO Arhivă personală/Facebook

Calificarea Simonei Halep în sferturile de finală de la Australian Open i-a adus o serie de laude de la oameni din lumea tenisului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Invitat la emisiunea „Digi Sport Matinal”, antrenorul Simonei Halep (2 WTA), Artemon Apostu-Efremov, a comentat prestaţia din cel mai recent meci al jucătoarei sale: „I-aş acorda o notă aproape de 10. Ar fi fost un 10 clar fără acele două game-uri în care a scăzut ritmul. Simona a terminat cu 21 de lovituri câştigătoare, e un număr destul de bun. Elise a jucat mereu cartea ofensivă, a încercat să fie foarte agresivă, ştia că nu are altă şansă în faţa Simonei. 

A fost mai agresivă decât am fi crezut, jucătoarele adoptă cartea asta contra Simonei. Simona e pregătită, are capacitate foarte mare de adaptare, simte jocul şi reacţionează ca atare. E meritul Simonei, a stat conectată tot timpul, a ştiut să lupte. A fost un meci foarte bun, de calitate, Simona a fost foarte puternică şi a reuşit să îi ţină piept. Simona poate să joace mai variat, asta s-a văzut, a şi servit foarte bine”.
După victoria în faţa belgiencei Elise Mertens (18 WTA), scor 6-4, 6-4, Simona Halep se va lupta, pentru un loc în semifinale, cu jucătoarea estonă Anett Kontaveit (21 WTA). 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: