SCM Râmnicu Vâlcea a obţinut amânarea meciului din Liga Campionilor la handbal feminin! Care este motivul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întâlnirea de handbal feminin din etapa a IV-a a grupei B a Ligii Campionilor, dintre SCM Râmnicu Vâlcea şi Podravka Koprivnica, va fi reprogramată, a anunţat joi seară formaţia vâlceană. .

”Întâlnirea dintre SCM Râmnicu Vâlcea şi HC Podravka, programată în acest weekend, nu se va mai disputa. Partida din cadrul DELO EHF Champions League a fost amânată. Jocul se va disputa la o dată stabilită ulterior”, a transmis echipa vâlceană pe Facebook, fără vreo altă explicaţie.

Florin Verigeanu, preşedintele SCM Rm. Vâlcea, a detaliat pentru gsp.ro motivele care au stat în spatele luării acestei decizii. "Am luat legătura cu Direcţia de Sănătate Publică Vâlcea şi am primit o adresă prin care ni s-a transmis o recomandare de a nu disputa meciul cu Podravka. Am trimis toate aceste documente traduse la Federaţia Europeană de Handbal", a declarat oficialul vâlceab.

SCM Râmnicu Vâlcea a înregistrat cazuri de coronavirus în lot. Kristina Liscevici şi Mireya Gonzalez Alvarez, precum şi antrenorul secund Goran Kurtes au fost depistate pozitiv cu virusul SARS CoV-2. Jucătoarele au ieşit însă din izolare şi au revenit la antrenamentele echipei. , 

SCM Râmnicu Vâlcea ocupă ultimul loc în grupa B, al 8-lea, cu 0 puncte după trei partide disputate, iar Podravka se află pe 5, cu 2 puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite