Razvan Burleanu: „Există posibilitatea mutării meciului cu Islanda în altă ţară“ Unde se poate juca partida

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Presedinte FRF Razvan Burleanu MEDIAFAX

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declara că există posibilitatea ca meciul Islanda - România, programat în semifinalele play-off-ul pentru calificarea la EURO să fie mutat în altă ţară,

“Există posibilitatea mutării meciului cu Islanda. Terenul nu are încălzire. Islandezii vor dori să apeleze la tot felul de variante ca să se asigure că terenul va fi unul îngheţat. Nu se ştie în momentul de faţă în ce ţară ar urma să se mute. Suntem într-un contact foarte strâns cu cei de la UEFA. Cred că şi lor le-a scăpat acest lucru, nu au luat în considerare acest aspect”, a spus Burleanu, sâmbătă seară, după tragerea la sorţi a grupelor Euro 2020.

Oficialul FRF a maii anunţat că naţionala României urmează să joace un meci amical în luna iunie dar nu a dezvăluit adversara:  “În iunie avem un meci amical cu una dintre echipele mari ale Europei, în deplasare, în una dintre ţările în care avem o comunitate foarte mare de români”.

În cazul în care se va califica la Campionatul European, reprezentativa României va evolua în grupa C, alături de selecţionatele Olandei, Ucrainei şi Austria, conform tragerii la sorţi de la Bucureşti.

Pentru a se califica la Euro-2020, România trebuie să treacă de Islanda (26 martie) şi de învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria (31 martie), ambele dueluri urmând a le disputa în deplasare.

Bucureştiul va găzdui pe Arena Naţională patru meciuri la competiţia care va avea loc în perioada 12 iunie – 12 iulie 2020.: trei în grupa C (la 14, 18 şi 22 iunie 2020) şi o optime de finală, la 29 iunie 2020. În cazul calificării la Euro-2020, naţionala României va juca cel puţin două meciuri pe Arena Naţională.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite