„Puteţi să mă scoateţi din calcul!“ Reacţia Mariei Şarapova, după ce a fost spulberată de Serena Williams şi riscă o ruşine mondială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Şarapova a suferit una dintre cele mai drastice înfrângeri din cariera ei, fiind învinsă de Serena Williams în mai puţin de o oră, în primul tur la US Open.

Pentru Şarapova a fost a şaptea înfrângere în acest sezon, în care ea a adunat numai opt victorii.

"Am trecut printr-o operaţie la umăr acum aproximativ patru luni. Să ajung să joc seara la US Open, cu un public încântat de confruntare, este ceva important. Sunt norocoasă că fac parte din asta. Până la urmă cred în abilitatea mea. Voi puteţi să mă scoateţi din calcul. Sunt mulţi oameni care mă pot scoate din calcul, mai ales după ce am fost eliminată în primul tur. Dar cât timp eu mai cred, totul este ok. Poţi să faci toată munca din lume, dar dacă nu poţi să serveşti, este destul de greu. Aceasta a fost cea mai mare provocare a mea", a declarat Şarapova pentru siteul WTA.

Din cauza acestui rezultat, Maria Şarapova riscă să iasă din Top 100 WTA, la finalul US Open. Ea ocupă acum locul 87 în ierarhia mondial şi anul trecut a ajuns în optimi la turneul de la New York, astfel că avea de apărat 240 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite