Prima TV a dat lovitura pe piaţa transmisiunilor sportive: Ce meciuri va difuza în lune iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rădoi (stânga) şi Dică vor merge cu naţionala olimpică, la Tokyo
Rădoi (stânga) şi Dică vor merge cu naţionala olimpică, la Tokyo

Odată cu terminarea sezonului fotbalistic la nivel de cluburi, echipele naţionale vor reveni în atenţia fanilor, la începutul verii.

Prima TV va transmite, în direct şi în exclusivitate, partidele de pregătire din Spania ale naţionalei olimpice a României. 

România va întâlni Mexic, sâmbătă, 5 iunie, de la ora 22.00, şi Australia, marţi, 8 iunie, de la ora 21.00. Cele două adversare sunt şi ele calificate la turneul olimpic de la Tokyo.

Prestaţia excelentă a echipei naţionale Under 21 de la Campionatul European din 2019, când a ajuns până în semifinale, a adus şi calificarea la Jocurile Olimpice, după o pauză îndelungată, ultima prezenţă la un turneu olimpic fiind cea din 1964. 

La Tokyo, selecţionata lui Mirel Rădoi va evolua în grupa B, alături de Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras. În pregătirea meciurilor cu Noua Zeelandă şi Honduras, România va juca două partide foarte importante, cu alte două echipe calificate la JO: Mexicul a obţinut biletele pentru Tokyo din Zona CONCACAF, ca şi Honduras, iar Australia are un stil asemănător cu Noua Zeelandă. 

În partidele din cantonamentul de la Marbella, transmise în exclusivitate de Prima TV, se va definitiva lotul pentru Jocurile Olimpice (23 iulie - 8 august). Cum Rădoi va fi la naţionala mare, pe durata stagiului de la Marbella, lotul olimpic va fi condus de Nicolae Dică. 

Conform regulamentului, pentru ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice sunt eligibili jucătorii născuţi începând cu 1 ianuarie 1997. Lotul final va fi format din 18 jucători, dintre care maximum trei peste limita de vârstă. În afara lotului de 18, vor fi patru jucători pe lista suplimentară, la care se va apela în cazul unor indisponibilităţi. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite