Presa britanică aruncă Barcelona în aer: Cum poate ajunge Messi la City

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plecarea starului argentinian a fost împiedicată în vară, însă acest lucru nu înseamnă că echipa pregătită de Guardiola a renunţat la ideea aducerii lui Leo pe „Ettihad“.

Josep Bartomeu, preşedintele cu care Messi era în conflict, a plecat deja de la Barcelona, iar acum toată lumea aşteaptă să vadă dacă şi Leo va părăsi echipa, după ce a fost la un pas de a ajunge la Manchester City, în vară. 

Potrivit presei britanice, „cetăţenii“ n-au renunţat la ideea transferului şi au de gând să-l abordeze pe Leo în ianuarie, când argentinianul va intra în ultimele 6 luni din contractul cu Barcelona. Drept urmare, va putea negocia cu orice echipă, transferul urmând să se facă, gratis, în vară.

Omar Berrada, directorul financiar de la Manchester City, a confirmat, potrivit Digi Sport, că starul celor de la Barcelona rămâne pe lista clubului din Premier League.

„Messi e un talent incredibil, cineva care poate avea un impact semnificativ asupra oricărui club din lume, atât pe teren, cât şi în afara lui. E cel mai bun jucător din lume, e cel mai bun jucător din generaţia sa. Cred că orice club din lume ar dori să exploreze posibilitatea ca acesta să se alăture echipei lor. Dacă Leo Messi părăseşte Barca şi devine o posibilitate, am putea explora opţiunea semnării sale“, a spus Berrada.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite