O nouă încercare pentru familia Netolitzchi! Fostul mare baschetbalist român este intubat la ATI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anton Netolitzchi
Anton Netolitzchi

La 4 luni după ce fratele său, antrenorul de baschet Valeriu Netolitzchi, a murit din cauza complicaţiilor apărute ca urmare a infectării cu noul coronavirus, Anton Netolitzchi (foto) a fost internat în stare gravă în spital.

Familia Netolitzchi trece din nou printr-o periaodă dramatică. Conform gsp.ro, fostul mare baschetbalist Anton Netolitzch are COVID-19 şi luptă pentru viaţa sa în secţia ATI de la Spitalul Colentina.. „Este intubat şi depinde exclusiv de aparatul mecanic de ventilat, iar medicii sunt rezervaţi privind şansele de recuperare ale acestuia", a declarat pentru sursa citată o persoană din anturajul familiei.

Colegii şi prietenii lui Anton Netolitzchi au făcut apel la toţi cunoscuţii pentru a merge să doneze sânge sau plasmă, dar medicii susţin că este tardivă administrarea acestei terapii. „Fiind intubat, doctorii de la Terapie Intensivă au spus că e prea târziu pentru a i se face transfuzie cu plasmă. Încearcă să facă rost de anticorpi monoclonali, dar şi acest tratament ar putea fi tardiv", a declarat unul dintre prietenii de familie.

Anton Netolitzchi, care va împlini mâine 63 de ani, are130 de selecţii în naţionala de seniori a României şi alte 46 la juniori şi tineret.

Pe 29 noiembrie 2020, fratele lui Anton, Valeriu, a decedat tot în urma infecţiei cu noul coronavirus. Valerian Netolitzchi a fost mai bine de trei decenii tehnician la echipele juvenile.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite