Neagu, Mondial încheiat: Cristina nu va juca, astăzi, cu Japonia! Cu câte goluri se întoarce acasă

Neagu, Mondial încheiat: Cristina nu va juca, astăzi, cu Japonia! Cu câte goluri se întoarce acasă

Cristina Neagu (dreapta) a fost menajată şi în partida cu Kazahstan în care România s-a chinuit să câştige la două goluri diferenţă

România îşi va încheia parcursul dezamăgitor la acest turneu final, astăzi dimineaţă, în confruntarea cu Japonia (ora 11.00, Digi Sport, Telekom Sport, Look TV).

Meciul Japonia – România are o singură miză în Grupa Principală II. Cum ambele naţionale sunt deja eliminate din cursa pentru primele 7 locuri, ele încearcă doar evitarea ultimului loc în seria din care fac parte.
 
Doar că, dacă Japonia are şi varianta egalului, având un golaveraj mai bun, România e obligată să câştige pentru a nu termina pe 6 din 6. Uşor de zis, greu de făcut! Iar asta pentru că fetele nu o vor avea pe teren pe jucătoarea lor numărul 1, Cristina Neagu.
 
Anunţul privind absenţei acesteia a fost făcut de selecţionerul Tomas Ryde, în dialog cu reporterul gsp.ro, aflat în Japonia. Pe scurt: Neagu va fi menajată, întrucât deja a jucat prea mult, într-o perioadă foarte scurtă, în condiţiile în care abia a revenit pe teren după o accidentare gravă.
 
Ce a spus Tomas Ryde?
 
*Cristina Neagu e out, Laura Pristăviţa s-a accidentat, le voi da şanse celor tinere. Ştiu că ne va fi foarte greu, fiindcă Japonia a făcut un joc fabulos cu Spania, dar va fi o experienţă perfectă pentru jucătoarele noastre care sunt la primul lor Mondial. Dar să batem Japonia...Va fi foarte greu să reuşim.
49
de goluri a adunat Cristina Neagu în acest Mondial în care, momentan, ocupă locul 4 în clasamentul marcatoarelor.
     
Grupa Principală II
 
Marţi
 
Rusia – Muntenegru 35-28
 
Japonia – Spania 31-33
 
România – Suedia 22-34
Au marcat pentru România: Udriştioiu (4), Pristăviţă (2), Neagu (4), Pintea (4), Florică (1), Polocoşer (1), Ostase (2), Seraficeanu (2), Zamfirescu (2)
 
Clasament
1. Rusia 4 meciuri, 8 puncte
2. Spania 4 meciuri, 7 puncte
3. Suedia 4 meciuri, 5 puncte
4. Muntenegru 4 meciuri, 4 puncte
5. Japonia 4 meciuri, 0 puncte (golaveraj -24)
6. România 4 meciuri, 0 puncte (golaveraj -37)
 
Ultima etapă (astăzi, 11 decembrie):
 
*Spania - Rusia, ora 08.00
 
 *România - Japonia, ora 11.00
 
 *Muntenegru - Suedia, ora 13.30 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările