Mircea Lucescu, testat după ce a avut contact cu coronavirusaţii de la Dinamo: Ce a povestit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reputatul antrenor, în vârsta de 74 de ani, a fost la Săftica, pentru a-i încuraja pe „câini“, cu o zi înainte ca echipa să devină un focar de infecţie, având deja 12 bolnavi de COVID-19.

Mircea Lucescu a fost printre ultimii oameni din afara lotului dinamovist care au avut contact cu echipa pregătită de Gigi Mulţescu.

Concret, înaintea partidei cu Chindia, care s-a şi amânat din cauza faptului că roş-albii au căzut pe capete, având teste pozitive, „Il Luce“ s-a dus în cantonamentul roş-albilor, într-o încercare de a ridica moralul echipei, aflată într-o situaţie critică, pe penultimul loc în play-out.

După ce cazurile de coronavirus s-au înmulţit la Dinamo, a apărut o întrebare apăsătoare: E posibil ca Mircea Lucescu să fi fost infectat? Răspunsul e negativ, din fericire, şi a fost obţinut, astăzi, de jurnalistul Daniel Nanu, care a vorbit cu „Il Luce“.

Ce a spus Mircea Lucescu în dialog cu Daniel Nanu?

*L-am făcut ieri (n.r. - testul pentru coronavirus) la o clinică privată, mi-au dat rezultatul aseară. Negativ şi la mine şi la Neli (n.red. soţia acestuia). Bine, mă aşteptam, am şi declarat că n-am luat contact cu jucătorii, le-am vorbit la teren, în aer liber, aveam şi mască. 

*Doar cu Gigi Mulţescu am dat mâna, dar e totul OK. O să mai fac un test, tot din proprie iniţiativă, la sfârşitul săptămânii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite