Mircea Lucescu, prezentat la Dinamo Kiev: Primele reacţii după mutarea verii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu e un expert al fotbalului ucrainean
Mircea Lucescu e un expert al fotbalului ucrainean

Tehnicianul de 74 de ani s-a întors în Ucraina, ţară în care a cucerit 22 de trofee cu Şahtior Doneţk, în perioada 2004-2016.

Mircea Lucescu şi-a oficializat acordul pe 3 ani cu Dinamo Kiev, vicecampioana Ucrainei, acolo unde va avea un salariu stagional de aproximativ trei milioane de euro.

Acordul semnat de cele două părţi a fost oficializat, în urma cu scurt timp. „Bun venit, Mister“, a titrat pagina de Facebook a celor de la Dinamo Kiev, iar gsp.ro a prezentat primele reacţii după cea mai spectaculoasă mutare a verii în fotbalul românesc.

Ce s-a spus după semnarea actelor?

*Igor Surkis, preşedinte Dinamo Kiev: Vi-l prezint pe Mircea Lucescum, unul dintre cei mai buni antrenori. Sunt încrezător că, odată cu sosirea lui, va avea loc o renaştere a tradiţiei lui Dinamo Kiev. Vom câştiga trofee şi Mircea va avea mult succes. Baftă, te voi ajuta cu orice ai nevoie.

*Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev: Îmi era dor de Ucraina. Am vrut să revin aici, să am iar rezultate bune. Sunt foarte fericit că vin la un club de tradiţie, cu jucători talentaţi. Cred că cei de aici vor fi mulţumiţi de munca mea şi voi avea rezultate. Le mulţumesc preşedintelui şi fanilor pentru încredere.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite