Mircea Lucescu, operat în Ucraina: A fost absent de pe banca echipei, în weekend. Explicaţia secundului său

Mircea Lucescu, operat în Ucraina: A fost absent de pe banca echipei, în weekend. Explicaţia secundului său

Tehnicianul de 76 de ani a avut unele probleme de sănătate, în ultima perioadă, şi nici n-a făcut deplasarea alături de formaţia sa, la Istanbul, pentru amicalul de astăzi, cu Fenerbahce.

Când a stat în tribune, la victoria obţinută de Dinamo Kiev, în weekend, în campionat (4-0 cu Veres-Rivne), s-a spus că tehnicianul român a fost uşor răcit. 

„Mister a răcit, are puţină febră. Medicul spune că, cel mai probabil, e din cauza schimbării de temperatură. Afară e cald, aerul condiţionat funcţioneză în birou. Iar asta i-a cauzat o răceală. Doctorul a decis că e mai bine ca Mister să nu stea pe bancă pentru a nu se enerva. Cu toţii îi dorim o recuperare rapidă. Băieţii sunt îngrijoraţi. Cred că o parte din eforturile lor au fost pentru Mister, cel puţin aşa sper“, a declarat unul dintre secunzii lui „Il Luce“, Emil Caras. 

Totuşi, se pare că problemele reputatului tehnician român au fost mai mari decât o simplă răceală. Pentru Lucescu a fost operat, astăzi dimineaţă, la Kiev. Presa din Ucraina n-a oferit detalii despre intervenţia chirurgicală, însă a precizat că antrenorul lui Dinamo Kiev e într-o stare bună. 

Dacă recuperarea va decurge bine, „Il Luce“ ar trebui să fie pe bancă, duminică, în partida din deplasare, cu Zorya, în campionat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările