Mircea Lucescu, un „zeu“ în Ucraina: Cum a fost răsplătit de Dinamo Kiev după un sezon magnific

0
Publicat:
Ultima actualizare:
lucescu

Contestat de suporteri din prima zi din cauza trecutului său la Şahtior Doneţk, tehnicianul de 75 de ani a oferit răspunsul perfect pe teren: a luat toate trofeele interne în dauna „minerilor“.

Mircea Lucescu a bifat un sezon 2020-2021 de vis, la Dinamo Kiev! Şi-a început mandatul câştigând Supercupa Ucrainei, iar apoi a dus echipa în grupele Ligii Campionilor, unde Dinamo nu mai ajunsese de patru ani.

Finalul stagiunii a fost marcat de încă două triumfuri: câştigarea titlului, plus cucerirea Cupei Ucrainei. După un asemenea sezon excelent, Dinamo Kiev a dat zece jucători în naţionala Ucrainei, un record, care se pregăteşte pentru Campionatul European din această vară (11 iunie - 11 iulie).

Având în vedere aceste detalii, potrivit Telekom Sport, care citează presa din Ucraina, Dinamo Kiev tocmai a anunţat că va prelungi contractul lui Mircea Lucescu până în 2023.

„Avem încredere deplină în Mister şi în strategia lui de dezvoltare. Mircea Lucescu nu e doar un antrenor câştigător, e şi un expert care dezvoltă jucători şi ajută la schimbarea clubului nostru. Sperăm că următorii doi ani vor fi doar începutul unei noi pagini câştigătoare în istoria Dinamo şi suntem foarte entuziasmaţi că Lucescu va face parte din această călătorie“, a anunţat preşedintele Igor Surkis.

1,2 milioane de euro e salariul stagional al lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite