Mihai Stoica, umilit la televizor: În ce condiţii poate reveni la FCSB o „enciclopedie“ a fotbalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din momentul în care fostul manager a plecat de la FCSB, echipa a început să lege victoriile şi să urce în clasamentul Ligii I.

Mihai Stoica îşi dă palme acum pentru că a plecat de la „măcelărie“. A mizat pe faptul că FCSB va ajunge într-o situaţie şi mai grea decât cea în care se afla la startul sezonului, iar Gigi Becali îl va ruga să revină la club pentru a salva corabia. Doar că lucrurile s-au petrecut exact invers! 

Fără Meme, FCSB a prins aripi, Becali l-a adus pe Narcis Răducan în locul lui Mihai Stoica, iar acesta a ajuns să fie înjurat la ultimul meci inclusiv de puţinii suporteri care vin la meciurile roş-albaştrilor! În aceste condiţii, Becali a început să-l tachineze, periodic, pe fostul său angajat, spunând că l-ar lua înapoi doar din milă, pentru a-l salva de la şomaj! În ultima sa intervenţie la Pro X, latifundiarul a reluat aceste idei.

Ce a spus Gigi Becali?

*Mihai Stoica se va întoarce la FCSB doar dacă vrea el. Eu cu Mihai suntem prieteni. Şi acum mă mai consult cu el. E un fel de enciclopedie a tot ce înseamnă jucători. De exemplu, i-am întrebat pe Duckadam şi pe Narcis (n.r. – Răducan) despre portarul Tîrnovan de la Iaşi şi nu ştiau. L-am întrebat şi pe Teja şi mi-a spus să iau portarul şi un puşti de 17 ani de la Iaşi. Apoi, l-am sunat pe MM şi l-am întrebat dacă-l ştie pe Tîrnovan. A început să-mi spună tot despre el. 

*Un om de-ăsta nu-l laşi. Chiar dacă a plecat, eu nu sunt supărat pe el. Eu acum nu-l mai chem niciodată înapoi că a părăsit corabia la greu, dar ca prieten nu pot să-l las şomer. Îi dau şi calde, îi dau şi reci. Îl mai las să-l perpelesc puţin.

*Eu angajez ce oameni vreau. Dacă ei nu vor să lucreze împreună, atunci să se ducă acasă. Dacă vine MM sau altcineva la FCSB, trebuie să înţeleagă că trebuie să execute ordinele mele.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite