Justiţia americană, decizie finală în privinţa acuzaţiilor de viol împotriva lui Cristiano Ronaldo

Justiţia americană, decizie finală în privinţa acuzaţiilor de viol împotriva lui Cristiano Ronaldo

Din lipsă de dovezi, justiţia americană a decis să renunţe la inculparea pentru viol a fotbalistului Cristiano Ronaldo, a anunţat, luni, procurorul care se ocupă de caz.

"În baza informaţiilor disponibile, aceste acuzaţii nu pot fi dovedite dincolo de orice îndoială rezonabilă. În ciuda trecerii timpului, poliţia a efectuat o anchetă, dar nu a găsit dovezi. În consecinţă, nu vor fi luate măsuri", se arată într-un comunicat al procurorului din comitatul Clark, din Nevada.

Ronaldo a fost acuzat de Kathryn Mayorga, 35 de ani, că a violat-o în 2009, într-o cameră de hotel din Las Vegas. În 13 iunie 2009, ea a sunat la poliţia din Las Vegas pentru a denunţat un viol, dar a refuzat să identifice agresorul, iar în 2010 a ajuns la un acord cu Ronaldo pe această temă. Opt ani mai târziu, în august 2018, ea a contactat poliţia din Las Vegas, cerând redeschiderea dosarului şi l-a acuzat pentru prima oară oficial pe atacantul portughez.

La începutul acestui an, justiţia din Statele Unite a solicitat o probă ADN din partea lui Ronaldo, pentru a compara cu probele recoltate de pe rochia denunţătoarei.

Cristiano Ronaldo a dezminţit categoric acuzaţiile care i-au fost aduse, explicând că violul este "o crimă abominabilă

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: