Jucător descalificat dintr-un turneu ATP pentru o gaură în pantaloni. Cum a fost posibil acest lucru

Jucător descalificat dintr-un turneu ATP pentru o gaură în pantaloni. Cum a fost posibil acest lucru

Cea mai ieşită din comun descalificare a anului în tenisul masculin s-a produs în primul tur al turneului ATP Challenger organizat în Mouilleron-le-Captif. în Franţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

La începutul acestei săptămâni, spaniolul Zapata Miralles a pierdut meciul cu Steven Diez din cauza unei găuri în pantaloni, apărută ca urmare a unei crize de nervi a jucătorului. Iberic. locul 232 în clasamentul ATP, era condus, 2-6 1-4, moment în care arbitrul a decis să întrerupă partida.

"Ai o mare gaură în pantaloni. Nu poţi să joci în asemenea condiţii!", i-a transmis oficialul, care i-a impus sportivului să înlocuiască obiectul vestimentar. Arbitrul nu s-a lăsat impresionat că Zapata i-a transmis că nu a venit pregătit cu alţi pantaloni şi nici de faptul că acesta a încercat fără succes să împrumute unii de la puţinii spectatori prezenţi la meci.

Zapata a apelat şi la supervizorul turneului, dar nici acesta nu i-a dat dreptate şi s-a văzut descalifcat pentru încălcarea codului vestimentar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: