Inter Milano a triumfat în Seria A după 11 ani! Ionuţ Radu este în lotul noii campioane a Italiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
inter

Echipa Internazionale Milano, la care este legitimat românul Ionuţ Radu, a câştigat, duminică, pentru a 19-a oară titlul în Serie A, după ce rivala Atalanta a terminat la egalitate cu Sassuolo, scor 1-1, în etapa a 34-a.

Cu patru etape înainte de finalul sezonului, Inter are 82 de puncte, în timp ce Atalanta (locul 2) are 69 de puncte, astfel că nu-i mai poate depăşi pe milanezi.

Sâmbătă seara, gruparea lui Ionuţ Radu a învins pe Crotone în runda cu numărul 34 din Serie A, scor 2-0, prin golurile reuşite de Eriksen şi Hakimi în ultimele 20 de minute. 

Internaţionalul român nu a jucat nici măcar un minut în acest sezon, portarul Handanovici fiind titluarul incontentestabil la acestui post.

Prin câştigarea celui de al 19-lea Scudetto, Inter a depăşit-o pe marea rivală din oraş, AC Milan, care are doar 18 titluri, încă un motiv în plus pentru suporteri să sărbătorescă pe străzile oraşului (foto). 

Primele cinci locuri în Serie A: 1. Inter 82p, 2. Atalanta 69p, 3. AC Milan 69p, 4. Napoli 67p, 5 Juventus 66p (33 jocuri)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite