Ilie Năstase, fără cuvinte după ce l-a văzut pe Eduard Novak mut la imnul naţional: Reacţia lui „Nasty“.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase, de obicei, vehement în declaraţii, şi-a cântărit bine cuvintele, de această dată
Ilie Năstase, de obicei, vehement în declaraţii, şi-a cântărit bine cuvintele, de această dată

Imaginile cu ministrul Sportului, Eduard Novak, zâmbind încurcat, atunci când i s-a cerut să recite versurile imnului au devenit virale, în ultimele 24 de ore.

În plin scandal declanşat de naţionala de hochei, România a realizat că, judecând după imaginile furnizate de Adevărul aici, ministrul Sporturilor, Eduard Novak, nu ştie să cânte imnul naţional!

Dacă lucrurile stau, într-adevăr, aşa e destul de grav, în condiţiile în care vorbim despre un oficial al Guvernului. Care, în calitate de sportiv paralimpic, a adus şi o medalie de aur pentru România, ceea ce înseamnă că i s-a şi cântat imnul pe scena internaţională.

Ilie Năstase a fost întrebat, astăzi, despre acest episod şi, potrivit Digi Sport, fostul lider ATP, deşi a încercat să dea un răspuns diplomatic, n-a reuşit să-şi ascundă surprinderea că un ministru în Guvernul României a fost incapabil de a cânta imnul naţional.

„Nu comentez că nu ştiu, întrebaţi-l pe el (n.r. - pe Eduard Novak). Nu mă bag... Nu prea e normal ca un ministru să nu cunoască versurile imnului. Dar nu pot să îmi dau eu cu părerea, cine l-a pus pe dânsul acolo ar trebui să îl întrebe“, a spus „Nasty“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite