Ianis Hagi, înaintea meciului cu Insulele Feroe, pentru care a fost convocat: „Îmi doresc asta, nu am de ce să mă ascund“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Convocat de Cosmin Contra în lotul pentru „dubla” României cu Insulele Feroe şi Norvegia, Ianis Hagi a oferit câteva declaraţii, la sosirea în ţară.

Întrebat de reporteri dacă i-ar plăcea să reconstituie parcursul tatălui său şi să devină noul „decar” al echipei naţionale a României, Ianis Hagi a răspuns fără ezitări: „Îmi doresc şi ăsta este rolul meu. Nu am de ce să mă ascund”.

Ianis Hagi începe să-şi găsească locul la Genk, devenind un obişnuit al primului 11 şi fiind autorul unei „duble” recente pentru gruparea sa, în partida cu St. Truiden, întreruptă de arbitru, în cele din urmă, pe fondul unor întâmplări din tribune.

„Mă simt bine. Încă sunt într-o perioadă de adaptare, chiar dacă am început să joc mai mult. Încă sunt la început, sunt conştient că poate pot fi şi momente mai puţin bune în viitorul apropiat. Mă aştept la acest lucru pentru că este un campionat diferit. E altă viaţă, trebuie să te adaptezi. Comunic cu staff-ul , comunic cu antrenorul, şi el comunică cu mine”, a completat Ianis Hagi pentru DigiSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite