Ianis Hagi, lăudat: „Nu mi-a plăcut la început, dar nu sunt doi ca el în Europa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ianis Hagi este în centrul atenţiei multor oameni din fotbal, atât din cel românesc, cât şi din cel european. Cel mai recent, Marius Şumudică l-a lăudat pe fiul lui Gheorghe Hagi.

Antrenorul lui Gaziantep este de părere că mijlocaşul lui Genk ar merita să poarte tricoul cu numărul 10, de la naţională: „Ianis nu mi-a plăcut, la început. N-am văzut în viaţa mea un jucător care să poată executa cu atâta precizie cu ambele picioare şi lovituri libere, şi cornere. Nu ştiu dacă sunt doi în Europa, care pot face asta, în momentul de faţă. A crescut enorm. 

Trebuie să aibă constanţă, a ales bine Belgia, îi trebuie să joace meci de meci, reuşitele să îi dea moral şi va veni cu alt suflu la naţională. Merită numărul 10. La ce poate să facă Ianis, ar trebui să fie numărul 10 în vestiar acolo unde stă scris Hagi. Nu-mi plăcea, la început ziceai că e o căprioară, dar acum cred că unul dintre cei mai buni fotbalişti români”, a declarat Marius Şumudică pentru DigiSport.

Ianis Hagi a fost convocat de Cosmin Contra, în vederea „dublei” cu Insulele Feroe şi Norvegia, cea dintâi confruntare fiind programată, sâmbătă, la ora 19:00, în deplasare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite