Halep la Rogers Cup: Simona poate fi văzută în sferturi doar de insomniaci! La ce oră va juca la Toronto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO Guliver Gettyimages

După ce a evoluat în optimi, în meciul cu Svetlana Kuzneţova (198 WTA), aproape de miezul nopţii, acum, constănţeanca a fost programată la o oră şi mai inaccesibilă pentru fanii din România.

Simona Halep (4 WTA) e la trei victorii de a-şi păstra titlul la Rogers Cup, ajungând deja în sferturile competiţiei din acest an.

Având în vedere că în al doilea meci disputat la Toronto, cel cu Kuzneţova, în jocul Simonei s-a văzut deja o îmbunătăţire radicală faţă de primul meci, românca ar trebui să treacă fără mari probleme şi de adversara din sferturi, Maria Bouzkova (91 WTA). Vorbim despre o cehoaică de 21 de ani, fără performanţe notabile în circuit, care traversează însă cel mai bun sezon al carierei. În acest an, Bouzkova, care o va întâlni în premieră pe Halep, a înregistrat 35 de victorii şi 20 de înfrângeri.

Din perspectiva suporterilor români, există o singură problemă legată de această partidă: ora la care a fost programată. Potrivit organizatorilor, Halep şi Bouzkova vor juca în sesiunea de seară, în al doilea meci de pe Terenul Central.

Cum prima partidă, cea dintre Serena Williams şi Naomi Osaka, va începe de la ora 02.00 dimineaţa, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cel mai probabil, Halep şi Bouzkova vor intra pe teren, după ora 04.00 dimineaţă (Digi Sport).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite