Halep la Rogers Cup: Simona o bate bine pe Kuznetsova, e în sferturi la Toronto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep continuă seria de victorii începută la Wimbledon, trece fără emoţii de Svetlana Kuznetsova (198 WTA) şi va juca vineri pentru un loc în semifinalele competiţiei

"Îmi este drag să joc Kuznetsova deoarece îmi place jocul ei şi este şi o persoana grozavă. Este una dintre prietenele mele si va fi plăcut să ne reîntâlnim", declarase Simona înaintea partidei cu jucătoarea din Rusia. Doar că prietenia ei cu Kuznetsova a rămas undeva la vestiare, românca nearătând niciun fel de milă adversarei ei, pe care a expediat-o rapid, în doar o oră şi 8 minute, 6-2, 6-1. 

Setul de debut a fost echilibrat doar primele 2 game-uri, câştigate amândouă de Simona. Scăpată cu bine din game-ul secund, în care jucătoarea din Rusia a avut 3 mingi de 1-1, Simona nu s-a mai uitat înapoi şi a luat setul fără să îi fi lăsat adversarei sale nici măcar o şansă de break.

Setul secund a fost dominat şi mai categoric de Halep. Jucătoarea născută în Constanţa a zburdat până la 5-0, după care i-a cedat un game adversarei, pentru a tranşa disputa în game-ul imediat următor, la a doua minge de meci.

În turul următor, Halep o va întâlni pe câştigătoarea confruntării dintre Marie Bouzkova (Cehia, locul 91 WTA, venită din calificări) şi Jelena Ostapenko (Letonia, 82 WTA).

Premiul pentru participarea în sferturile de finală este de 60.455 de dolari şi 190 de puncte.

Citeşte şi

Halep la Rogers Cup: Ce a spus Simona după ce a zdrobit-o pe Kuznetsova în optimile de finală de la Toronto

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite