Halep a jucat primul meci după 134 de zile: Cum s-a descurcat alături de Tecău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep a savurat meciul jucat alături de Horia Tecău
Halep a savurat meciul jucat alături de Horia Tecău

Simona Halep (2 WTA) s-a deplasat până la Cluj, pentru a evolua într-un demonstrativ de dublu-mixt, cu partenerul pe care îl va avea şi la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dacă evenimentul se va organiza în 2021.

Simona Halep şi Horia Tecău formează un cuplu redutabil la dublu-mixt, iar acest lucru s-a văzut şi astăzi, în demonstrativul de la Winners Open.

După ce turneul a fost câştigat de Gabriela Ruse, care s-a impus în finala cu Irina Begu, scor 6-4, 6-3, aceasta a revenit pe teren, după câteva ore, pentru meciul demonstrativ de dublu-mixt. Iar partida în care s-au confruntat cuplurile formate din Halep / Tecău şi Copil / Ruse a fost un spectacol total!

Aflată în mare formă, „Simo“ a celebrat, în stilul lui Hagi, după punctele reuşite, şi, la final, a părăsit terenul victorioasă. Helep şi Tecău s-au impus cu 6-3, 6-4, după un meci televizat, dar care s-a disputat în faţa unor tribune goale. Partida a durat 70 de minute.

Următoarea apariţie a Simonei Halep pe teren poate fi în luna august, într-un turneu competitiv, după cum „Adevărul“ a scris aici. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite