Halep a explicat absenţa lui Darren Cahill de la nunta ei: Antrenorul australian era printre invitaţi

Halep a explicat absenţa lui Darren Cahill de la nunta ei: Antrenorul australian era printre invitaţi

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) s-a căsătorit la data de 15 septembrie cu Toni Iuruc (42 de ani). De la eveniment au lipsit însă două nume „grele“: Ion Ţiriac şi Darren Cahill.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă despre omul de afaceri s-a scris deja că a absentat motivat, fiind plecat la vânătoare, în schimb, a surprins absenţa lui Darren Cahill (55 de ani), mai ales că australianul a vizitat România, de mai multe ori, în cei şase ani în care a antrenat-o pe Halep.
 
Acum însă, Cahill a ratat cel mai important eveniment din acest an pentru Simona. Mai mult, la câteva zile distanţă, Halep a anunţat finalul colaborării cu antrenorul australian, cooptându-l pe Adrian Marcu în locul său. Acum, înaintea plecării în Statele Unite, unde va juca la Indian Wells (4-17 octombrie), „Simo“ a explicat, potrivit Telekom Sport, de ce Darren Cahill n-a mai ajuns la nunta ei, la Mamaia.
 
„N-a venit la nuntă pentru că soţia nu putea să părăsească Australia şi a hotărât că, dacă pandemia se va termina la anul, vor veni. Îi aştept cu mare drag“, a spus Halep.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările