Halep, dorinţă ratată: De ce ar fi preferat să joace cu Badosa, la Dubai, şi nu cu Ruse

Halep, dorinţă ratată: De ce ar fi preferat să joace cu Badosa, la Dubai, şi nu cu Ruse

Simona Halep

Simona Halep (30 de ani, 23 WTA) a avut, astăzi, o zi de pauză, după ce a debutat, luni, în Dubai, trecând, fără probleme, de Alison Riske (SUA, 31 de ani, 53 WTA): 6-2, 6-4.

Simona Halep va reveni, miercuri, pe teren, în Dubai Tennis Championships 2022. Acolo unde, surprinzător, o va întâlni pe Gabriela Ruse (24 de ani, 59 WTA). 
 
Aceasta a obţinut o victorie electrizantă, astăzi, trecând de a 5-a jucătoare a lumii, Paula Badosa, după cum „Adevărul“ a scris aici.
 
E clar că rezultatul de astăzi o favorizează pe Simona Halep. Pentru că, după cum „Adevărul“ a explicat aici, constănţeanca „a măturat“ cu conaţionalele ei, de câte ori le-a întâlnit în diferite turnee. Ultima înfrângere a Simonei în faţa unei românce datează din...2010!
 
În ciuda bilanţului ei excelent cu adversarele din România, Halep ar fi preferat să o întâlnească pe Paula Badosa (Spania, 24 de ani, 5 WTA), în turul II, în Emirate. Explicaţia a oferit-o pentru Digi Sport, postul care transmite turneul de la Dubai. Ieri, după victoria cu Alison Riske, „Simo“ a vorbit la superlativ despre Badosa, lăsând de înţeles că preferă un meci mai intens cu aceasta.
 
Ce a spus Simona Halep, luni, după victoria din primul tur?
 
*Am jucat de foarte multe ori cu Gabriela Ruse, într-un timp foarte scurt. Îi doresc succes. Are un meci destul de greu, Badosa e într-o formă mare. Cu oricine aş juca, vreau să mă concentrez pe mine şi să dau tot ce am mai bun. 
 
*Badosa are un joc solid. Mi se pare puternică şi stă foarte bine şi mental. Cred că e o jucătoare dificilă şi ar fi foarte bine să mă întâlnesc cu ea. Vreau să simt cum este la joc. Fiind în Top 5, înseamnă că este o jucătoare foarte bună.
 
*Cred că, în orice moment al carierei, o victorie cu o jucătoare din Top 5 înseamnă mult. Pentru mine, ar însemna şi mai mult în momentul de faţă. 2021 a fost un an greu pentru mine, dar mă gândesc la anul acesta şi vreau să o iau de la meci la meci, să ajung la cel mai bun nivel al meu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările