Hagi „turbează“: Contra s-a răzbunat pe el şi pe Gică Popescu la meciul cu Norvegia. Cât a jucat Ianis

Hagi „turbează“: Contra s-a răzbunat pe el şi pe Gică Popescu la meciul cu Norvegia. Cât a jucat Ianis

La ce se întâmplă la naţională, nu e de mirare că, brusc, Gheorghe Hagi a devenit foarte interesat de postul selecţioner: cu el pe bancă, Ianis ar juca, aproape sigur, meci de meci.

Cosmin Contra a tot înghiţit atacurile lui Gheorghe Hagi din ultima perioadă, povestea începând cu discursul dur al „Regelui“ privind tricoul cu numărul 10. Atunci, selecţionerul a înţeles mesajul şi l-a făcut pe Ianis Hagi decarul naţionalei pentru a scăpa de gura tatălui său.
 
Mai mult, în partida cu Feroe, Ianis, cu tricoul număr 10 pe el, a fost titularizat de Contra. Doar că mijlocaşul de 20 de ani a avut o evoluţie ştearsă şi, deşi a fost integralist, nu s-a remarcat cu mai nimic. Nici aşa însă n-a fost bine pentru Contra! Imediat, Gică Popescu a ieşit în presă şi a dat vina tot pe Contra pentru prestaţia lui Ianis, spunând că fiul lui Hagi n-a fost folosit acolo unde trebuie!
 
Sătul de aceste atacuri şi critici, Contra a pus piciorul în prag: marţi seară, cu Norvegia, Ianis Hagi a păstrat tricoul cu numărul 10, dar a rămas pe bancă pe toată durata jocului.
 
Rămâne de văzut următoarea conferinţă de presă a „Regelui“! 
 
CITEŞTE ŞI:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: