Hagi şi Popescu, reacţii în scandalul biletelor Euro 2020: Cum au ajuns la tribuna a II-a

Hagi şi Popescu, reacţii în scandalul biletelor Euro 2020: Cum au ajuns la tribuna a II-a

Naţionala României lipseşte de la turneul final, însă, la scurt timp după primul meci găzduit de Bucureşti, Austria - Macedonia de Nord (3-1), a apărut scandalul care să ne lege de această competiţie până la finalul celor patru partide care se vor juca pe „Arena Naţională“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a „reuşit“ să-şi mai dea un autogol, aducând politicienii în tribuna VIP-urilor, în timp ce fostele glorii ale fotbalului românesc au ajuns la tribuna a II-a, la meciul de duminică de pe „Arena Naţională“.
 
Subiectul a fost intens mediatizat şi, în ultimele ore, Hagi şi Popescu, foşti căpitani ai echipei naţionale, şi-au expus punctul de vedere pentru gsp.ro, care a publicat primele imagini cu modul în care au fost repartizate locurile la meciul Austria - Macedonia de Nord.
 
*Gică Popescu: Eu şi Gică Hagi am ales să stăm pe locurile pe care le-am plătit eu. Am cumpărat, pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii mei, bilete in valoare de multe mii de euro. În protocolul cu UEFA, s-a acordat o cotă-parte de 700 de bilete Primăriei. Atât! Ulterior, aceste 700 de bilete au fost împărţite, jumătate-jumătate, între Primărie şi Guvern. Şi am cumpărat pentru prieteni din cota Guvernului, toate erau la tribuna a II-a.
 
*Gheorghe Hagi: N-am o problemă. Am vrut să văd meciul, am stat unde am avut loc, mi-a plăcut partida, atât pot să spun. În rest, n-am nimic de comentat.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările