Hagi, decizie fără precedent: Program draconic la Viitorul după ultimele rezultate dezolante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patronul Gheorghe Hagi pare a fi şi mai dur decât antrenorul cu acelaşi nume
Patronul Gheorghe Hagi pare a fi şi mai dur decât antrenorul cu acelaşi nume

Finanţatorul formaţiei din Ovidiu „fierbe“: din 21 noiembrie, echipa sa n-a bătut pe nimeni. Şi are un bilanţ dezamăgitor: un egal şi patru înfrângeri. Toată echipa, în frunte cu antrenorul Mircea Rednic, vor plăti pentru această criză.

Gheorghe Hagi a acceptat, fără să facă scandal, faptul că, în sezonul trecut, Viitorul a ajuns în play-out, deşi altul era obiectivul echipei. Ce-i drept, în acel moment, antrenor era însuşi Hagi, aşa că nici n-a avea cine să plătească pentru căderea Viitorului în zona retrogradării.

La finalul campionatului trecut, antrenorul Hagi a decis că e timpul să ia o pauză, astfel încât patronul Hagi să se ocupe mai mult de Academie. Din păcate pentru fostul internaţional, prima sa alegere pentru banca tehnică a Viitorului s-a dovedit a fi una neinspirată. Spaniolul Rubén De La Barrera (35 de ani) a rezistat doar 12 partide oficiale pe banca echipei, fiind demis după eliminarea din 16-imile Cupei României, 0-3 cu Dinamo. Bilanţul ibericului la Viitorul? Unul demn de o grupare mediocră: 4 victorii, 4 egaluri, 4 înfrângeri.

De la Barrera a fost înlocuit cu Mircea Rednic, dar nici acesta n-a reuşit să oprească „hemoragia“, chiar dacă are un salariu colosal pentru Liga I, după cum „Adevărul“ a scris aici.

În lumina acestor evenimente şi cu o echipă aflată în cădere liberă, Hagi a luat o decizie drastică! Întreg colectivul de la Viitorul va avea o vacanţă de doar 8 zile! Echipa a jucat ultimul meci la data de 19 decembrie, 0-1 la Mediaş, cu Gaz Metan, iar reunirea lotului va avea loc la data de 28 decembrie!

Imediat, se va face vizita medicală, iar Viitorul va intra în cantonament la Hotelul Iaki din Mamaia. Jucătorii vor mai avea o singură zi liberă, la data de 1 ianuarie, până la reluarea campionatului. În perioada 2-9 ianuarie, fotbaliştii lui Rednic se vor pregăti, în continuare, la Baza Sportivă a Academiei Hagi în regim de cantonament.

Primul meci oficial al Viitorului va fi cel de acasă, cu Hermannstadt, programat pentru 10 ianuarie. E o restanţă din etapa a 12-a, când partida n-a putut fi disputată, deoarece în lotul sibienilor s-a format un focar de infecţie cu noul coronavirus.

CITEŞTE ŞI:

Hagi, un car de nervi: Ce rezultate a produs antrenorul căruia îi dă, lunar, un sac de bani

8 din 16 e locul ocupat de Viitorul la finalul primei părţi din actuala ediţie a campionatului. Formaţia din Ovidiu a strâns 17 puncte din 14 meciuri: 4 victorii, 5 remize, 5 înfrângeri. Echipa e la trei puncte de poziţia a 6-a, ultima de play-off.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite