Ghinion uriaş pentru CFR: A dat de o echipă cu 14 titluri în ultimii 15 ani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu ştie că Dinamo Zagreb va fi o adversară redutabilă
Dan Petrescu ştie că Dinamo Zagreb va fi o adversară redutabilă

Campioana României va trece, fără probleme, de turul I preliminar al Ligii Campionilor, însă va avea o misiune infernală, în următoarea fază.

CFR Cluj va juca, marţi sau miercuri, cu FC Floriana (Malta), în deplasare, în partida care va marca debutul ardelenilor în noul sezon al întrecerilor UEFA.

Partida din turul I preliminar al Ligii Campionilor va fi într-o singură manşă şi, probabil, o simplă formalitate pentru elevii lui Dan Petrescu. Apoi însă, în următoarea fază, lucrurile se vor complica pentru CFR-işti. Asta deoarece, după tragerea la sorţi de astăzi, ei au aflat că vor da de Dinamo Zagreb, în turul II preliminar. Adică, o trupă redutabilă, care a câştigat titlul în Croaţia de 14 ori în ultimii 15 ani! Singura dată când Dinamo Zagreb a ratat locul 1 în întrecerea internă a fost în sezonul 2016-2017, când a terminat pe 2, după Rijeka.

Pregătită de Zoran Mamici (48 de ani), Dinamo Zagreb are un lot multinaţional în care se află zece străini. În ultima ediţie de campionat, golgheterii croaţilor au fost Mislav Oršići (13 goluri în campionat), polonezul Damian Kądzior (10 goluri) şi Mario Ćuže (9 goluri).

Dacă CFR Cluj va trece de primul tur preliminar, atunci o va întâlni pe Dinamo Zagreb, într-o singură manşă, acasă, la 25 sau 26 august.

Posibil program al celor de la CFR în Liga Campionilor

*18/19 august - turul I preliminar: FC Floriana - CFR

*25/26 august - turul II preliminar (manşă unică)

*31 august - tragere la sorţi turul III preliminar

*1 septembrie - tragere la sorţi play-off

*15/16 septembrie - turul III preliminar (manşă unică)

*22/23 septembrie - play-off (tur)

*29/30 septembrie - play-off (retur) 

*1 octombrie - tragerea la sorţi a grupelor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite