Gabriela Szabo intră în autoizolare. Fosta campioană: „Sunt încă bine. Sper să fiu aşa şi peste 14 zile”

Gabriela Szabo intră în autoizolare. Fosta campioană: „Sunt încă bine. Sper să fiu aşa şi peste 14 zile”

Imagine: Facebook / Gabriela Szabo

Campioană olimpică în 2000 şi în prezent preşedinte al CSM Bucureşti, Gabriela Szabo a publicat pe reţelele de socializare un mesaj în care anunţă că intră în autoizolare. La secţia de handbal a CSM Bucureşti a fost depistată pozitiv la testul anti-COVID şi Cristina Neagu.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Gabriela Szabo a scris pe Facebook un mesaj în care anunţă că intră în autoizolare.
 
„Îmi pare rău să vă dau veşti mai puţin bune. Ştiu că nu aveţi chef de aşa ceva. Dar oare cine are? Din păcate trebuie să ne obişnuim cu astfel de noutăţi în această perioadă. În ciuda faptului că ne protejăm, că avem grijă de noi şi de cei din jurul nostru, că respectăm cu sfinţenie măsurile impuse de autorităţi, iată, nu suntem feriţi în niciun fel de acest virus care ne-a dat vieţile peste cap. Am ţinut să aflaţi despre starea mea de sănătate de la mine şi nu din alte surse. În următoarele două săptămâni mă văd nevoită să stau acasă. Sunt bine. Încă sunt bine. Şi sper să fiu aşa şi peste 14 zile, când, teoretic, pot spune: «gata, am trecut peste această înfiorătoare încercare».  Nu ştiu ce să mai cred. Aveţi grijă de voi, de cei din jurul vostru, protejaţi-vă. Să ne auzim cu bine!”, a scris pe Facebook Gabriela Szabo.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările