FOTO El este primul jucător de tenis care a concurat cu mască de protecţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Benjamin Hassan, în vârstă de 25 de ani, şi-a câştigat celebritatea în lumea întreagă în ultimele zile, după ce a devenit primul jucător care dispută un meci de tenis purtând mască de protecţie.

El se numără printre cei opt tenismeni care evoluează la un turneu demonstrativ de tenis, la Höhr-Grenzhausen, în Germania.

Hassan s-a născut la Merzig, în Germania şi în prezent punctează în clasamentul ATP îngheţat pe locul 354. Deşi purtarea măştii nu este obligatorie, Hassan a decis să se protejeze suplimentar, însă, din păcate pentru el, a pierdut patru dintre primele şase partide disputate la turneul demonstrativ care îl are cap de afiş pe carismaticul Dustin Brown.

Benjamin Hassan este, în mod normal, unul dintre acei jucători de tenis care se zbat în anonimat: deşi are şi paşaport german, iar în profilul oficial ATP este listat ca sportiv al Germaniei, Hassan a evoluat pentru Liban în Cupa Davis, innclusiv în acest an, repurtând opt victorii în nouă partide de simplu disputate. El nu a jucat însă nici măcar un meci în circuitul ATP.

Hassan
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite