FOTO Internetul a explodat: Becali a anunţat cine e mâna sa dreaptă la club. Pozele au devenit virale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB e de râsul curcilor! Nu doar din cauza modului în care e condus clubul, ci, mai nou, şi din cauza felului în care arată un om din conducere.

Dacă la marile cluburi, oamenii din staff se prezintă la acţiunile oficiale aranjaţi şi îmbrăcaţi la patru ace, la FCSB îl avem pe Alexandru Tudor.

Un fost arbitru, devenit acum consilier al patronului Gigi Becali. „Pe Tudor o să-l angajez la FCSB. I-am zis: «Vreau să lucrezi cu mine, pentru că vii la biserică». Oamenii care sunt credincioşi, chiar dacă nu fac nimic, o rugăciune a lor face cât 700 de fotbalişti. Rugăciunea lui Tudor în calificările Champions League face cât Neymar“, a spus Becali, acum două luni.

Prima măsură a credinciosului Tudor? A luat televizoarele din camerele jucătorilor de la Academie, spunând că te duci în cameră doar pentru odihnă. Tinerii fotbalişti de la FCSB au rămas de atunci cu un singur televizor, în sala de lectură.

Astăzi, la conferinţa de prezentare a lui Bogdan Argeş Vintilă, Becali l-a adus şi pe Alexandru Tudor despre care a şi vorbit câteva minute. Din cauza modului în care arată acum fostul arbitru, imaginile cu acesta au devenit virale în mediul online, după cum se poate vedea mai jos:

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă

Ce a spus Gigi Becali despre Tudor?

*Tudor e aici pentru că el e cel mai puternic. Nu e Narcis (n.r. – directorul sportiv, Narcis Răducan) cel mai puternic, el (n.r. – Alexandru Tudor) e cel mai puternic. E mâna mea dreaptă, în club. Cea mai mare putere el o are. Are rugăciunea mai puternică decât mine. Acum mă închin, ca să nu-l mândresc, dup-aia se supără că de ce l-am lăudat în rugăciune.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite