Fiul lui Maradona nu ştie dacă va putea participa la funerariile marelui fotbalist! Care este motivul

Fiul lui Maradona nu ştie dacă va putea participa la funerariile marelui fotbalist! Care este motivul

Diego Armando Maradona Sinagra, fiul în vârstă de 34 de ani al lui Maradona, vrea să ajungă la înmormântarea tatălui său în Argentina, dar nu se ştie dacă acest lucru este realizabil

Ştiri pe aceeaşi temă

Ştirea decesului tatălui său l-a prins pe Diego Jr. pe un pat din spitalul Cotugno din Napoli, fiul fotbalistului argentinian fiind internat după ce s-a infectat cu virusul care face ravagii în toată lumea, COVID-19
 
Presa italiană scrie că Diego Armando Maradona Sinagra a fost externat din spital la scurt după ce a aflat vestea despre moartea tatălui său, Conform Fanpage.it, citat de Mediafax, Diego jr. a trecut rapid prin toate procedurile birocratice obligatorii pentru a ieşi din spital.
 
Diego Jr. şi-ar fi exprimat dorinţa de a merge la înmormântarea tatălui său în Argentina, dar nu este clar dacă acest lucru va fi posibil, deoarece ar avea nevoie de câteva zile de convalescenţă. Soţia tânărului le-a cerut înţelegere şi compasiune jurnaliştilor italieni, spunând că Diego Jr. încearcă să „asimileze informaţia”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările