Federaţiile de schi şi de automobilism anulează competiţiile din Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Automobilism
Automobilism

Federaţia Internaţională de Schi a anunţat anularea tuturor competiţiilor organizate în Rusia până la finalul sezonului. Şi Marele Premiu de la Sochi a fost anulat.

Federaţia Internaţională de Schi (FIS) a anunţat anularea tuturor competiţiilor programate în Rusia până la sfârşitul sezonului, informează lequipe.fr, citat de news.ro. "După consultarea părţilor interesate, FIS a decis că, pentru a proteja toţi participanţii şi integritatea Cupei Mondiale, toate evenimentele programate să aibă loc până la sfârşitul sezonului în Rusia să fie anulate sau mutate pe un alt loc", a scris Federaţia Internaţională de Schi (FIS). 

Sunt vizate cinci evenimente, inclusiv etapa Cupei Mondiale de skicross din Sunny Valley, care începe vineri până duminică, precum şi etapa Cupei Mondiale de schi freestyle de la Iaroslavl, sâmbătă şi duminică.

În acelaşi timp, Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) a decis să anuleze Marele Premiu de Formula 1 de la Sochi (ar fi avut loc în 25 septembrie), ca răspuns la faptul că Vladimir Putin a invadat Ucraina.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite