Emil Grădinescu, derapaj îngrozitor la Telekom Sport: ce a zis după victoria CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gradinescu

Din păcate, presa din România e plină de oameni care sunt zmei în faţa unor parteneri de dialog şi mieluşei, atunci când discută cu alţii.

CFR Cluj a jucat, într-adevăr, slab pe terenul celor de la Rennes, în etapa a treia din grupele Ligii Europa. Totuşi, după ultimul fluier al meciului, ardelenii au părăsit terenul victorioşi: 1-0.

Mai mult, în acest moment, CFR ocupă locul 2 în grupa E, având 6 puncte. Dacă va rămâne pe unul din primele două locuri şi după ultima rundă, CFR va ajunge în 16-imile Ligii Europa. Ceea ce ar fi o performanţă extraordinară pentru campioana unei întreceri precum Liga I!

Inclusiv în această vară, am văzut, din nou, cât de departe sunt formaţiile româneşti de rigorile fotbalului european. Viitorul a fost umilită în turul II preliminar al Ligii Europa de Gent, după 3-6 în tur şi 2-1 în retur. În aceeaşi fază, FCSB a „tremurat“ pentru calificare, fiind învinsă în retur de Alaşkert (Armenia) cu 3-2. Iar Craiova a părăsit competiţia în turul III preliminar, fiind eliminată cu brio de AEK Atena: 3-1 la general.

După aceste contraperformanţe, Emil Grădinescu n-a fost deranjat deloc. În schimb, a fost foarte supărat după victoria CFR-ului pe terenul celor de la Rennes în grupele Ligii Europa!

Iar asta pentru un comentator care, la Euro 2016, după înfrângerea României pe „Stade de France“, în meciul de deschidere cu Franţa, a „reuşit“ o fază memorabilă: la conferinţa de după meci, Grădinescu a luat microfonul şi i-a mulţumit lui Anghel Iordănescu, în numele românilor! Atenţie, i-a mulţumit selecţionerului de atunci pentru o înfrângere!

Joi seară, acelaşi Grădinescu a avut un dialog şocant la Telekom Sport cu Bogdan Mara, directorul sportiv al CFR-ului. Schimbul de replici a fost preluat de site-ul gsp.ro, după cum se poate vedea mai jos.

Cum a decurs dialogul Grădinescu - Mara?

Emil Grădinescu: A fost un meci foarte slab. A fost ruşinos!

Bogdan Mara: Deci nu mai suntem mulţumiţi cu încă 3 puncte obţinute în Europa League? Noi suntem Barcelona sau Real Madrid din România? Să fim serioşi! Victoriile sunt victorii! Aducem puncte pentru România. Dacă ne bătea cu 3-0, dar jucam frumos era mai bine? Îmi pare rău că am intrat în direct. Credeam că vreţi să ne felicitaţi pentru calificare.  

Emil Grădinescu: Tu eşti mulţumit de rezultat? 

Bogdan Mara: Sunt 3 puncte obţinute pe terenul lui Rennes.

Emil Grădinescu: E ca şi cum cineva se duce la prostituate şi zice «Mi-am făcut treaba. Sunt mulţumit».

Bogdan Mara: Îmi pare rău că am intrat în direct. Nu ştiţi să respectaţi valorile. Trebuie să felicitaţi băieţii. Suntem singurii din Europa care reprezentăm cu România. Să fim serioşi! Dacă dumneavoastră nu puteţi să vă bucuraţi...

Emil Grădinescu: Noi vorbim de meciul din această seară, nu de istoria României. 

Bogdan Mara: Da, a fost un meci mai slab. Dar sunt 3 puncte mari. Ne-am atins obiectivul. Era mai bine dacă jucam frumos şi pierdeam?

Emil Grădinescu: V-aţi făcut de râs, Bogdane. 

Bogdan Mara: Credeam că vreţi să ne felicitaţi! O seară bună.

Emil Grădinescu: Acum, va veni Petrescu să ne spună că s-a plictistit de câţi bani şi de câte trofee a câştigat. Rennes a avut un portar de 16 ani, care s-a plictist în poartă. Se vedea că nu are experienţă şi valoare. CFR Cluj nu s-a dus peste Rennes. Slavia a atacat cu Barcelona. Nu se poate să ai doi oameni în plus, contra unui portar vai de mama lui, şi să joci în halul ăsta. Să tragi de timp şi să nu ai ocazii.

A fost o victorie ruşinoasă! S-a jucat 11 contra 9 cu un portar de 16 ani care s-a plictisit în poartă. A fost o prestaţie ruşinoasă şi pentru fotbalul românesc, confirmă ceea ce cred ceilalţi despre noi, că suntem fricoşi, simulanţi şi slabi. Să joci în halul ăsta? Să iei galben pentru trageri de timp Emil Grădinescu despre victoria CFR-ului cu Rennes

CITEŞTE ŞI:

Delirul unui comentator: Grădinescu a făcut praf meciul Bayern - Real. Gafe uriaşe pe durata celor 90 de minute

Scandal mediatic: Ce a păţit Emil Grădinescu pentru glumele cu tentă religioasă din timpul unui meci

Grupa E, Liga Europa

Joi

Celtic - Lazio 2-1

Rennes - CFR Cluj 0-1

1. Celtic 3 2 1 0 5-2 7

2. CFR Cluj 3 2 0 1 3-3 6

3. Lazio 3 1 0 2 4-5 3

4. Rennes 3 0 1 2 2-4 1

*Primele două clasate ajung în 16-imi

Următoarea etapă (7 noiembrie):

Lazio - Celtic 19.55

CFR Cluj - Rennes 19.55

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite