Emmanuel Macron a dat gol într-un meci de fotbal! Preşedintele Franţei, „muşcat“ de balon la fiecare atingere VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
macron

Şeful statului francez a participat, joi, la un meci de fotbal organizat în cadrul unei campanii caritabile de strângere de fonduri pentru organizaţia "Paris and France Hospitals Foundation".

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a evoluat la echipa celebrităţilor, Varietes Club de France, din care au mai făcut parte, între alţii, Arsene Wenger, Rudy Garcia sau Christian Karembeu, şi care s-a impus, cu un categoric 6-1, în faţa formaţiei CHU Poissy, compusă din personal sanitar de la Spitalul Universitar din Poissy, localitate din regiunea pariziană unde s-a disputat partida

Chiar dacă a marcat un gol şi a beneficiat de un marcaj cât mai larg al adversarilor, Macron a lăsat impresia că nu are nicio afinitate cu sportul rege, Mai mult, mişcărlle din timpul încălzirii (primul video, intervalul 0.58-1.09) sugerează chiar că preşedintele Franţei pare certat cu sportul. 

Golul înscris de Macron, care a jucat mijlocaş şi a purtat numărul 3 pe tricou, a venit în urma unei lovituri de pedeapsă. Imediat ce unul dintre coechipierii săi a fost faultat în careu, politicianului i-a fost înmânată mingea şi a fost invitat să execute lovitura de la 11 metri. Şutul a fost foarte slab, pe centrul porţii, însă l-a învins pe portarul care a plonjat în partea dreaptă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite