Doliu în fotbalul englez: un jucător britanic emblematic a murit, la 39 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primele zile din anul proaspăt început impun un moment de reculegere pentru un fost fotbalist din Anglia, care a murit, la 39 de ani.

Începutul anului 2020 a adus o veste tristă în fotbalul englez: Chris Barker, fost fotbalist care a adunat peste 500 de meciuri în primele ligi din Anglia, a murit. Anunţul a fost făcut de agenţia care îl reprezenta pe fostul jucător, care a consemnat pe Twitter: 

„Cu mare tristeţe, am aflat despre trecerea prematură şi tragică în nefiinţă, la vârsta de 39 de ani a lui Chris Barker. El a fost clientul nostru, atât timp cât a jucat cele peste 500 de meciuri de campionat la cluburi ca Barnsley, Cardiff City, Queens Park Rangers şi Plymouth Argyle. Mai mult, Chris a fost o persoană minunată, un gentleman. A fost o plăcere să lucrăm cu el”.

Potrivit însemnărilor Poliţiei din Ţara Galilor, Chris Barker a fost găsit mort în locuinţa sa, în prima zi a anului. Până la acest moment, nu a fost publicată cauza morţii, însă aparent nu existe suspiciuni. 
Evenimentul nefericit a fost punctat şi de Cardiff, clubul care a comemorat fotbalistul care i-a trecut porţile, în perioada 2002-2007, fiind chiar numit „fotbalistul anului” la echipa menţionată, în sezonul 2004/2005: „Cardiff City a primit şocant şi cu tristeţe vestea trecerii în nefiinţă a fostului nostru fundaş, Chris Barker”. 

În semn de comemorare a acestui eveniment, fotbaliştii lui Barnsley, de asemenea o fostă echipa a lui Chris Barker, au purtat banderole negre, în partida disputată recent, în Championship, cea cu Derby County, la echipa din urmă debutând Wayne Rooney.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite