Dennis Man, cel mai bun la Parma: Curg laudele din partea jurnaliştilor italieni VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dennis

Atacantul de 22 de ani a salvat Parma de la un al doilea eşec consecutiv, după cel de etapa trecută, cu Genoa (1-2), de pe teren propriu.

Dennis Man a avut nevoie de 434 de minute, adunate în zece meciuri în Serie A, pentru a puncta, în premieră, în tricoul celor de la Parma. Aparent, e un bilanţ îngrijorător pentru un fotbalist transferat contra sumei de 13 milioane de euro, însă Man are scuza că se află la prima experienţă în străinătate.

Astăzi, golul românului a salvat Parma de la înfrângere, după cum „Adevărul“ a scris aici. Iar după meci, prestigiosul cotidian italian, „Gazzetta dello Sport“, a remarcat frumuseţea reuşitei lui Man. Digi Sport a selectat cele mai importante reacţii din presa italiană, după Benevento - Parma, scor 2-2.

Ce a scris presa italiană?

*Gazzetta dello Sport: Un carusel emoţional în lupta pentru evitarea retrogradării. Benevento a condus după un gol al lui Glik, apoi Kurtic a egalat. Ioniţă a dus scorul la 2-1, iar Man a reuşit să marcheze cu puţin timp înainte de fluier final. În repriza a doua, Parma a început să crească în joc şi a egalat graţie lui Kurtic. Gagliolo a punctat şi el după 17 minute scurse din partea secundă, dar reuşita a fost anulată de arbitrul Massa, după consultarea VAR, pentru un offside în care era Gervinho. Cinci minute mai târziu, Ioniţă a înscris cu capul pentru Benevento. Totuşi, Parma a egalat cu un gol frumos al lui Man, în minutul 88.

*Tuttomercatoweb.com: Dennis Man e singurul care a fost în formă din tridentul Parmei trimis în teren. A marcat un gol superb şi a fost aproape de dublă. Mai poate creşte, iar acest gol inaugural în Serie A îl va ajuta să devină mai puternic mental. E de neînţeles că Gervinho e titular şi Mihăilă nu, mai ales că românul a adus ultimele patru puncte pentru Parma (n.r. - a oferit o pasă de gol şi în victoria cu AS Roma, scor 2-0).

*Parmalive.com: Dennis Man a fost cel mai bun din atacul Parmei, chiar dacă a stat în umbră în prima repriză. A jucat mult mai bine după pauză, a încercat şuturile din afara careului, a luat acţiuni pe cont propriu pentru a-i servi pe coechipieri. A reuşit şi primul gol în tricoul Parmei cu un superb şut cu stângul, care a salvat echipa de la înfrângere. Putea fi chiar eroul zilei, a ratat o remontada de vis la o lovitură de cap din prelungiri.

6,5 e nota primită de Dennis Man în presa italiană, atât de la jurnaliştii de la tuttomercatoweb, cât şi de la parmalive. Românul a fost cel mai bun om al echipei sale.  

Cifrele lui Dennis Man în meciul cu Benevento

*1 gol 

*37 de pase 

*81% acurateţea paselor 

*2/2 driblinguri reuşite 

*1 intercepţie 

*2 dueluri aeriene câştigate

VEZI GOLUL MARCAT DE DENNIS MAN

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite