Decizie controversată a familiei lui Maradona: vor să-l îngroape cât mai repede. Mii de oameni n-au apucat să-şi ia rămas bun de la fotbalist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diego Armando Maradona, FOTO Arhivă
Diego Armando Maradona, FOTO Arhivă

Omagierea lui Diego Maradona la palatul prezidenţial din Buenos Aires s-a încheiat, joi, mai devreme decât se prevedea, din cauza incidentelor, iar familia fotbalistului a luat decizia controversată de a-l îngropa pe acesta chiar astăzi, joi, 26 noiembrie.

Diego Maradona, care a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 60 de ani, va fi înmormântat astăzi, la un cimitir de la periferia oraşului Buenos Aires, a anunţat un purtător de cuvânt, Sebastian Bianchi, potrivit AFP.

„Înmormântarea are loc astăzi, în această după-amiază, la Jardin Bella Vista”, a spus Sanchi.

În cimitirul privat Jardin Bella Vista sunt înmormântaţi părinţii starului argentinian.

Maradona a încetat din viaţă miercuri, din cauza unei insuficienţe cardiace, potrivit raportului preliminar al autopsiei. Joi, mii de oameni i-au adus un omagiu fostului fotbalist la palatul prezidenţial din Buenos Aires, unde a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit al starului argentinian.

Omagierea lui Diego Maradona la palatul prezidenţial din Buenos Aires s-a încheiat, joi, mai devreme decât se prevedea, din cauza incidentelor. Iniţial, se anunţase că fanii îi vor putea aduce un ultim omagiu lui Maradona până la ora locală 16.00 (21.00 ora României), iar ulterior familia starului acceptase o prelungire cu trei ore a omagierii. Însă incidentele au făcut ca porţile palatului să se închidă pentru public aproape de ora locală 16.00.

Înainte de oprirea omagierii, în curtea palatului au reuşit să pătrundă mai mulţi fani, care au cântat ca pe stadion.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite