Darren Cahill vorbeşte despre încă o problemă a tenisului: „99% dintre noi suntem neplătiţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darren Cahill
Darren Cahill

Antrenorul Simonei Halep a indicat şi o altă problemă cu care se confruntă tenisul, într-o perioadă în care temele principale de discuţie sunt legate de susţinerea jucătorilor mai slab clasaţi, dar şi de o posibilă unificare a celor două circuite, ATP şi WTA.

Darren Cahill a adus în discuţie situaţia antrenorilor. „99% dintre noi suntem neplătiţi în acest moment. Ca antrenor de tenis nu ai nicio siguranţă. Şi e exact ca în cazul jucătorilor: dacă nu eşti în top, să ai contracte de sponsorizare, nu primeşti niciun ban. Este extrem de dificil să fii antrenor în ATP şi WTA în aceste momente. Ca antrenor, nu eşti protejat în niciun fel“, a declarat australianul, potrivit ziare.com, care citează siteul tennismajors.com.

Darren Cahill a revenit în echipa Simonei Halep pentru acest sezon, după ce în 2019 a preferat să se retragă şi să petreacă mai mult timp alături de familie. Conform înţelegerii dintre cei doi, veniturile lui Darren Cahill sunt direct influenţate de premiile în bani obţinute de Simona Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite