Dan Alexa, terminat ca antrenor: Ce a spus despre el Gigi Becali, după ce a văzut bătaia încasată de la Anamaria Prodan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexa

Dan Alexa e, deocamdată, pe banca Astrei, însă, la 39 de ani, se poate considera un antrenor compromis, după ceea ce s-a întâmplat, în weekend, la Giurgiu.

Dan Alexa a fost un jucător extrem de dur şi, din cauza intrărilor sale la limita regulamentului, care au accidentat mai mulţi adversari, a fost poreclit „Chirurgul“. Acum însă, de când şi-a agăţat ghetele în cui, fostul mijlocaş a devenit mieluşel, cel puţin în relaţia cu Anamaria Prodan.

Dovada că, sâmbătă, după remiza dintre Astra şi FC Botoşani, Alexa a fost bătut de impresarul FIFA, întreaga scenă fiind filmată. Practic, se poate spune că acest pumn i-a încheiat cariera de antrenor a lui Alexa, fiind greu de crezut că el mai poate avea autoritate în vestiar, în faţa jucătorilor.

Inclusiv Gigi Becali care, la un moment dat, la insistenţele Anamariei Prodan, se gândea să-l instaleze pe Alexa pe banca FCSB-ului, a afirmat că tehnicianul de 39 de ani nu mai există pentru el.

Ce a spus Gigi Becali?

*Eu nu l-am mai văzut la interviuri pe Dan Alexa. Vedeam doar cum i se mută capul din loc. Eu nu-l mai cunosc pe Dan Alexa. Cum să cunosc un bărbat pe care îl bate femeia? Ea îi mută capul din loc şi ea o mai şi pupă după? Respect pentru ea, bravo, să îi bată că aşa merită.

*Ştie să dea, i-a mutat capul din loc. A făcut antrenamente, nu vezi că îi mută capul? Ştie să dea. Bravo ei, tot respectul. Jos pălăria, Ana! Dacă poţi să baţi un bărbat, iar să nu zică nimic, atunci mai bate doi-trei ca să se înveţe minte, dacă sunt idioţi şi proşti.

VEZI CUM A FOST BĂTUT ALEXA DE ANAMARIA PRODAN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite