Ciutacu lansează o ipoteză bizară despre ministrul văzut în chiloţi la TV: Ce ar fi urmărit Stroe

Ciutacu lansează o ipoteză bizară despre ministrul văzut în chiloţi la TV: Ce ar fi urmărit Stroe

Victor Ciutacu crede că explicaţia oferită după incident de ministrul Ionuţ Stroe a fost penibilă

Emisiunea matinală difuzată duminică dimineaţă de postul Pro X a făcut înconjurul lumii, după ce camera telefonului în care vorbea invitatul a alunecat, punându-l pe acesta într-o situaţie delicată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ionuţ Stroe e ministrul Sporturilor, însă, şi după ce nu va mai ocupa această funcţie, le va rămâne în amintirea oamenilor drept ministrul care s-a văzut în chiloţi la TV!
 
Chiar dacă, la câteva ore după acest episod amuzant, Stroe a încercat să redreseze situaţia, postând o fotografie cu el în nişte pantaloni scurţi, pretinzând că aşa era îmbrăcat şi în timpul emisiunii, mesajul său n-a păcălit nimeni. A fost evident că ministrul era în chiloţi, când s-a întâmplat accidentul care a făcut înconjurul lumii.
 
Acest lucru a fost subliniat şi de jurnalistul Victor Ciutacu, într-o intervenţie la Pro X. Mai mult, Ciutacu a fost de părere că incidentul a fost, probabil, unul regizat pentru a-i creşte notoritatea lui Stroe!
 
Ce a spus Victor Ciutacu?
 
*I se putea întâmpla oricui, nu ştiu de ce s-a creat un caz din asta. Dar mie mi s-a părut penibil ce a făcut după, modul în care s-a scuzat. A vrut să se justifice, şi-a scos chiloţii şi şi-a pus şort. Dacă eşti un tip asumat, stai cu budigăii pe tine, tată! 
 
*E posibil ca momentul să fi fost regizat, pentru ca notorietatea lui să crească. Şi eu am făcut emisiuni în şort, în adidaşi fără şosete, iar sus aveam tricou şi cravată. Repet, dacă şi-a dorit notorietate, i-a ieşit.

CITEŞTE ŞI:

 
VEZI CE A PĂŢIT IONUŢ STROE, ÎN DIRECT, LA PRO X
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: