Când protestele ordonă în fotbal: meciul dintre FC Barcelona şi Real Madrid a fost mutat, în urma incidentelor stradale

Când protestele ordonă în fotbal: meciul dintre FC Barcelona şi Real Madrid a fost mutat, în urma incidentelor stradale

Barcelona este împânzită de proteste, în această perioadă

Partida dintre FC Barcelona şi Real Madrid, programată iniţial pe 26 octombrie, a fost mutată. Motivul face referire la starea de tensiune de pe străzile Barcelonei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul a fost făcut de ziarul iberic „Marca”, care scrie că forul spaniol a luat această decizie, în urma protestelor care au loc, în această perioadă, în Barcelona. 

Este vorba de manifestări pe fondul condamnării la închisoare a unor lideri separatişti catalani, pentru rolul pe care l-ar fi avut în tentativa de proclamare a independenţei regiunii. După deliberări care au durat patru luni, instanţa supremă de la Madrid a anunţat, luni, că nouă lideri separatişti catalani au primit sentinţe între 9 şi 13 ani de închisoare.

FC Barcelona - Real Madrid trebuia să se joace, pe 26 octombrie, însă oficialii cluburilor sunt precauţi cu siguranţa jucătorilor. Astfel, cel mai probabil, confruntarea va avea loc în luna decembrie, pe 18.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: