Bişniţarii profită de interesul uriaş pentru meciul FCSB - Viking, din Conference League. Cât au ajuns să coste biletele „la negru”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii FCSB iau cu asalt casele de bilete. FOTO Mediafax
Suporterii FCSB iau cu asalt casele de bilete. FOTO Mediafax

Până miercuri după-amiază, s-au dat peste 22.000 de bilete din cele 30.000 puse în vânzare pentru meciul FCSB - Viking, din play-off-ul Conference League. O parte dintre ele au fost însă cumpărate de bişniţari.

FCSB joacă joi, de la ora 21.30, prima manşă a play-off-ului Conference League (PRO TV). Cum peluzele Arenei Naţionale sunt închise de UEFA pentru acest meci, din cauza unor bannere cu tentă nazistă afişate de suporteri la precedenta întâlnire, cu Dunajska Streda, în tribune vor lua loc circa 30.000 de oameni. Din informaţiile GSP.ro, la ora prânzului se trecuse de pragul de 22.000 de bilete vândute, peste 18.000 dintre acestea în regim online, restul la casa de bilete.

Interesul mare pentru această partidă i-a stârnit pe bişniţari. Aceştia au cumpărat bilete şi le-au scos pe site-urile de vânzări online la preţuri triple faţă de cele practicate de FCSB: 150 de lei un tichet de 50 de lei sau 90 de lei pentru unul de 30.

Interesul oamenilor este normal. Jucăm acasă, e normal să luăm o opţiune serioasă de calificare încă din tur. Vorbesc despre două goluri diferenţă - Gigi Becali, patron FCSB
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite