Becali „fierbe“: Cât a plătit pe amenzile UEFA numai în ultimele două săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Formaţia din Berceni e la 180 de minute de grupele Conference League, însă nu va avea susţinerea unui stadion arhiplin, joi (ora 21.30, Pro TV), în prima manşă a întâlnirii cu Viking Stavanger (Norvegia).

La o săptămână după ce s-a plâns din cauza unei amenzi de 50.000 de euro date de UEFA din cauza incidentelor provocate de suporteri, la returul cu Saburtalo (Georgia), patronul FCSB a mai primit o veste proastă.

De această dată, forul european a sancţionat formaţia din Berceni din cauza unui steag care, la prima vedere, nu spune nimic. În manşa a doua a meciului cu Dunajska Streda (Slovacia), observatorul UEFA s-a legat de un steag care ar ilustra o cruce celtică şi pe care mai era un suporter cu o cagulă pe cap. Oficialul UEFA a scris în raport că acest steag ar avea conotaţii neonaziste! 

Chiar dacă pare un exces de zel, FCSB a primit, luni seara, verdictul forului european: amendă de 30.000 de euro, plus închiderea celor două peluze la meciul de mâine, cu Viking Stavanger (Norvegia) din play-off-ul Conference League. Partida va fi găzduită de „Arena Naţională“ (ora 21.30, Pro TV) şi pe stadion pot intra maximum 25.000 de suporteri după decizia UEFA. Oricum, FCSB a scăpat ieftin, în condiţiile în care, la un moment dat, se vorbea despre o posibilă închidere totală a stadionului. 

Pe lângă amenda pe care o are de achitat, FCSB a fost înştiinţată de UEFA că va trebui să afişeze, în partida cu Viking, un banner cu mesajul „No to racism“.

Preţul biletelor la FCSB - Viking

*VIP 1 - 150 de lei 

*VIP 2 - 100 de lei

*VIP 3 - 75 de lei

*Tribuna a II-a – Inel 1 - 50 de lei 

*Tribunele 1 şi 2 – Inelele 2 şi 3 - 30 de lei

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite