Benny Adegbuyi, răsplătit: Ce a însemnat victoria cu Badr Hari, în plan financiar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Benny Adegbuyi şi-a câştigat locul în istoria sportului românesc
Benny Adegbuyi şi-a câştigat locul în istoria sportului românesc

Românul cu origini nigeriene a uimit planeta kickboxing-ului, după ce l-a făcut KO pe marocanul care e considerat cel mai bun practicant all-time al acestui sport.

Benny Adegbuyi va reveni, astăzi, în România, după meciul electrizant pe care l-a câştigat, la Rotterdam (Olanda), cu Badr Hari.

Dincolo de faptul că a fost o veritabilă lovitură de imagine, succesul cu Badr Hari având ecouri puternice în presa internaţională, rezultatul de la Gala Glory 76 a însemnat şi un moment istoric pentru kickboxing-ul românesc. Concret, după victoria cu Badr Hari, Benny a urcat pe locul 3 all-time, ca număr total de victorii (15), în cea mai mare promoţie de kickboxing din lume, Glory. În plus, Adegbuyi a devenit challenger obligatoriu la centura mondială Glory, urmând să se dueleze fie cu olandezul Verhoeven (31 de ani), fie cu belgianul cu origini marocane, Jamal Ben Saddik (30 de ani).

Mulţi s-au întrebat ce a însemnat succesul lui Adegbuyi, din punct de vedere financiar? „Adevărul“ a vorbit cu surse din lumea kickboxing-ului şi toate informaţiile primite au indicat că, spre deosebire de galele de box, sumele de bani puse în joc în galele Glory sunt destul de mici. Şi confidenţiale! Cu siguranţă însă, premiul pe care îl va primi Adegbuyi va fi de „câteva zeci de mii de euro“.

CITEŞTE ŞI:

Benny Adegbuyi, copleşit de emoţii: „Sunt român! Vreau să aduc glorie ţării“ VIDEO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite