Becali exultă: Edward Iordănescu e la FCSB şi va încasa un salariu uriaş. Toate detaliile contractului

Becali exultă: Edward Iordănescu e la FCSB şi va încasa un salariu uriaş. Toate detaliile contractului

Tehnicianul de 43 de ani a ajuns, astăzi dimineaţă, la baza de pregătire de la Berceni, semn că negocierile cu patronul echipei s-au finalizat cu succes.

Ştiri pe aceeaşi temă

A fost nevoie de cel mai slab start de sezon din ultimii ani pentru ca, în sfârşit, Gigi Becali să se convingă că e nevoie de un antrenor adevărat pe banca FCSB-ului. Şi acesta va fi Edward Iordănescu, cel care a cucerit titlul şi Supercupa României cu CFR Cluj, în stagiunea precedentă. În palmaresul său figurează şi o a doua Supercupă, câştigată tot cu CFR, în sezonul 2018-2019. Atunci însă, fiul fostului selecţioner a avut o şedere extrem de scurtă în Gruia, fiind îndepărtat de conducere după numai trei meciuri!
 
Acum, Edward Iordănescu vine pe cai mari la FCSB din postura antrenorului care a reuşit să-şi negocieze contractul „la sânge“. Cu siguranţă, cea mai importantă clauză din acte e cea care l-ar proteja în faţa intervenţiilor patronului în deciziile tehnico-tactice. Concret, dacă Becali l-ar concedia, va fi nevoit să plătească suma de 500.000 de euro. Iar Edward Iordănescu, dacă va considera că nu poate lucra cu patronul FCSB, poate pleca, fără a plăti vreo despăgubire financiară.
 
În rest, cifrele contractului semnat de Edward Iordănescu sunt următoarele:
 
*Durata contractului: 9 luni
 
*Salariul lunar: 20.000 de euro, cât a avut şi la CFR Cluj, în sezonul trecut
 
*Prima pentru câştigarea titlului: 100.000 de euro
7
antrenori a avut FCSB, începând din 2017: Nicolae Dică, Mihai Teja, Bogdan Andone, Vergil Andronache, Bogdan Vintilă, Anton Petrea şi Dinu Todoran.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările