Azarenka, cădere nervoasă în meciul cu Ana Bogdan: imagini virale de la finalul primului set VIDEO

Azarenka, cădere nervoasă în meciul cu Ana Bogdan: imagini virale de la finalul primului set VIDEO

Victoria Azarenka are o semifinală la French Open, în 2013

Victoria Azarenka (32 de ani, 15 WTA) e o legendă vie în circuitul feminin, cu două titluri de Grand Slam în palmares. Din păcate, problemele întâmpinate în viaţa personală şi-au pus amprenta asupra rezultatelor sale sportive.

Când spui Victoria Azarenka, spui o jucătoare care a triumfat, la Australian Open, la două ediţii succesive, în 2012 şi 2013. Şi care a ajuns pe locul 1 mondial, după primul triumf, la Melbourne. 
 
Din păcate pentru sportiva din Belarus, viaţa ei personală a fost cu foarte multe probleme. Şi a aruncat-o în braţele depresiei, după cum Adevărul a explicat aici.
 
În ultima perioadă, Azarenka a avut mai multe căderi nervoase pe teren, în timpul unor partide. Practic, ea a ajuns să aibă mari dificultăţi de a se redresa mental, în meciurile în care lucrurile nu decurg, aşa cum îşi doreşte ea.
 
Aşa s-a întâmplat şi astăzi, în turul I de la French Open, în duelul cu Ana Bogdan (29 de ani, 93 WTA). Pentru că aceasta a reuşit o revenire spectaculoasă, de la 2-5, trimiţând primul set în tiebreak. Aici, Ana Bogdan s-a impus cu 9-7, valorificând prima minge de set, după trei ratate de Azarenka în tiebreak! 
 
Pe fondul acestei situaţii, jucătoarea din Belarus a furnizat nişte imagini dureroase cu suferinţa ei, după cum se poate vedea mai jos:
 
 
Meciul Ana Bogdan - Azarenka s-a întrerupt din cauza ploii, la scorul de 7-6, 3-3. Acum, se joacă decisivul, după ce s-a oprit ploaia.
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările