„Adevărul despre glezna Larisei“: Clubul Sportiv Dinamo a dezvăluit ce s-a întâmplat cu Iordache, la Tokyo

„Adevărul despre glezna Larisei“: Clubul Sportiv Dinamo a dezvăluit ce s-a întâmplat cu Iordache, la Tokyo

Larisa Iordache

Sportul românesc a primit o lovitură dură, după ce Larisa Iordache (25 de ani) a fost nevoită să renunţe la finala de la bârnă, unde se calificase cu al 4-lea punctaj şi avea şanse reale de a ajunge pe podium.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vestea proastă care a venit, astăzi dimineaţă, dinspre Tokyo a fost explicată printr-o accidentare suferită de Larisa Iordache, în calificări. Concret, s-a tot spus că gimnasta de 25 de ani a fost diagnosticată cu o entorsă metatarsiană, la piciorul stâng. 
 
Totuşi, la câteva ore după acest anunţ, Clubul Sportiv Dinamo, la care e legitimată Larisa Iordache, a venit cu o postare pe Facebook, intitulată „Adevărul despre glezna Larisei“. Aici, au fost furnizate documente medicale despre situaţiei gimnastei, concluzia fiind că Iordache era accidentată, încă înainte de a face deplasarea la Tokyo!
 
Ce a scris Clubul Sportiv Dinamo?
 
TOKYO 2020. Adevărul despre glezna Larisei
 
Cu acordul Larisei prezentăm diagnosticul primit de ea la Tokyo, după investigaţiile efectuate în ziua calificărilor. Nu este vorba despre o simplă entorsă (care între timp s-a recuperat), ci despre o problemă mult mai profundă: osteoartrită la glezna piciorului stâng.
 
Dicţionarul medical:
 
„Osteoartrita este o afecţiune în care cartilajul protector al suprafeţelor articulare se deteriorează o dată cu trecerea timpului. Osteoartrita, denumită şi boala articulară degenerativă sau osteoartroză, reprezintă cea mai frecventă formă de artrită şi este principala cauză a durerii şi invalidităţii în rândul persoanelor mai în vârstă“.
 
Am sperat într-un miracol, am fi dorit să o vedem din nou în concurs, să ne bucure cu eleganţa şi frumuseţea ei, dar nu putem să cerem mai mult decât e posibil! 
 
Suntem lângă tine, Larisa!
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările