Ţiriac a avut COVID-19! De la cine a luat boala şi ce spune despre vaccinare

Ţiriac a avut COVID-19! De la cine a luat boala şi ce spune despre vaccinare

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis (FRT) va împlini 82 de ani, luna viitoare, fiind, în mod evident, în categorie de risc, când vorbim despre noul coronavirus. Acum, în premieră, el a povestit experienţa pe care a avut-o, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2.

Ion Ţiriac e un om extrem de activ, care, potrivit spuselor sale, munceşte nonstop aproape, inclusiv acum, când a devenit octogenar. 
 
Având în vedere că, zilnic, are întâlniri cu diverşi oameni şi, în plus, călătoreşte foarte des, nu e tocmai de mirare că fostul jucător de tenis s-a îmbolnăvit, la un moment dat, cu COVID-19. Doar că, până acum, nu vorbise despre modul în care a trecut prin boală. 
 
Dezvăluirea a făcut-o pentru cei de la ObservatorNews, explicând, în detaliu, atât modul în care a luat virusul, cât şi felul în care şi-a dat seama că s-a infectat.
 
Ce a spus Ion Ţiriac?
 
*Am avut norocul norocului, am trecut prin ea (n.r. - boala COVID-19) fără să simt, aproape nu ştiam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani (n.r. - îi va împlini pe 9 mai). N-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine aşa decât altfel. 
 
*Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea, care a luat-o de la Universitate. Am trecut toţi peste cu bine, mulţumesc lui Dumnezeu. 
 
*Având în vedere că mi-a venit rândul la vaccin, le-am făcut pe amândouă (n.r. dozele). L-am făcut pe cel pe care mi l-a dat, mi se pare că Pfizer. E un vaccin ca toate vaccinurile. N-ai cum să nu-l faci, dacă ai puţină minte în cap.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările