Şi bogaţii plâng! Manchester City ar putea fi exclusă din Liga Campionilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guardiola

Rezultatele anchetei privind modul in care campionana Angliei, Manchester City, a gestionat veniturile obtinute din sponsorizari poate sa duca la nişte sancţiuni fara precedent.

Conform The Times, citat de sport.ro, UEFA a cerut o investigatie independenta dupa dezvaluirile facute de publicaţia germană Der Spiegel in seria Football Leaks. Ancheta este aproape de final, iar agentii care au condus-o vor să propună pedepse cât mai dure.

Der Spiegel a publicat mai multe documente conform carora aproape 80 de milioane de euro proveniti de la Abu Dhabi United Group, proprietarul clubului, ar fi fost mascati drept sponsorizari din partea companiei aviatice Etihad. Aceasta manevra contravine regulilor impuse de UEFA în baza criteriilor fair play-ului financiar. City risca sanctiuni dure, corpul de investigatie fiind asteptat sa propuna inclusiv excluderea echipei din Manchester din Champions League in sezonul viitor!

City e campioana sezonului trecut in Anglia si liderul campionatului in acest moment. Echipa lui Guardiola (foto) e cotată anul acesta şi printre favoritele la câştigarea trofeului Ligii Campionilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite